FOX/NOX/ROX Blandingspose

Blandingsposen som inneholder alle Norges favorittkarameller! Fox med sitronsmak har vært i Norge siden 1935, og er fortsatt den store favoritten innenfor godteri. Med Nox lakris og Rox bringebærsmak er dette posen som har en smak for alle! Alle karamellene har naturlige smaksaromaer.

EAN-kode: 7 310350 115587

Næringsinnhold 100 g
energi 1723 kJ / 409 kcal
fett 8.8 g
hvorav mettet fett 8.6 g
karbohydrat 81 g
sukkerarter 59 g
hvorav polyoler 2.2 g
Protein 1.5 g
salt 0.06 g
fiber 0 g
natrium 0 g

Innholdsfortegnelse

glukosesirup, sukker, sukret kondenceret skummetmรฆlk/melk, helt hรฆrdet-/fullherdet vegetabilske fedtstoffer (kokos, palme, i variabelt mรฆngdeforhold), fugtighedsbevarende middel (sorbitol), glukose-fruktosesirup, syre (citronsyre), lakridsekstrakt, gelatine, farve-/fargestoffer (e153, e161b, e120), naturlige aromaer, koncentrat fra (sortgulerod, solbรฆr).

Allergener

Innholder Melk.

MalacoNorge
Malaco
Har du lyst til å si disse ordene til noen? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ Legg igjen en kommentar så kan du si det med Kick! ๐Ÿ–ค Vi deler nemlig ut 25 Kick til én heldig vinner!
MalacoNorge
Malaco
Vi elsker Kick! ๐Ÿ–ค Gjør du også det? Legg igjen en kommentar og du er med i trekningen av 25 Kick!
MalacoNorge
Malaco
We wish๐Ÿ™ˆ
MalacoNorge
Malaco
MalacoNorge
Malaco
KICK er stolt sponsor av Harm & Hegseth Live show turnè :) Vi delte ut Norges mest spiste godteri til 5000 ivirige fans :) Tusen takk for en AMAZING uke :)
MalacoNorge
Malaco
Dating-tips #1: Si det du føler med en Kick ๐Ÿคญ๐Ÿ˜Ž
MalacoNorge
Malaco
Vanilje-Silje har tatt en runde på Karl Johan og spredd glede med hjelp av de søte ordene på Kick'ene :) PS: Har du gitt en Kick med ord på til noen? Hvordan gikk det? :)
MalacoNorge
Malaco
๐Ÿ˜Si det med Kick ๐Ÿ˜ Gjør som Philip: inviter en venn på kino ๐Ÿคญ Legg igjen en kommentar og bli med i trekningen av 2 kinobilletter og såklart masse digg Kick ๐Ÿ˜˜
MalacoNorge
Malaco Norge
๐Ÿ˜ Si det med Kick ๐Ÿ˜ Har du lyst til å gi disse til noen? Vi deler gjerne :)
MalacoNorge
Malaco Norge
MalacoNorge
Malaco Norge
Julekalender luke 6๐ŸŽ…๐Ÿ’– Har du husket å svare på dagens spørsmål?โœจ๐ŸŽ Idag kan du vinne valgfrie Godt & Blandet poser ๐Ÿญ Følg lenken for å delta: http://cloetta.julekalender.no/share/790573410972047
MalacoNorge
Malaco Norge
Finn 5 feilโญ๏ธ Vi trekker ut et par heldige vinnere som får tilsendt valgfritt godteri fra Malaco ๐Ÿญ Vinneren trekkes 28.08.17 Lykke til โ˜บ๏ธ
MalacoNorge
Malaco Norge
Hvilken av Godt & Blandet-smakene er din favoritt? ๐Ÿ˜‹
MalacoNorge
Malaco Norge
God sommer, alle sammen! โค๏ธ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ Hilsen Gummigjengen
MalacoNorge
Malaco Norge
Malaco Sommerquiz! 1. Velg riktig svaralternativ med like-knappen 2. Legg igjen en kommentar når du har gjort det Vi trekker et par heldige vinnere får en badeleke fra Malaco fylt med Godt&Blandet. Lykke til :)
MalacoNorge
Malaco Norge
DEL DITT "CRAZY FACE" OG VINN BILLETTER ๐Ÿ˜Š Vi gir bort Golden Circle billetter til Den Store Sommerfesten 7.juni med bl.a. Justin Bieber!!! ๐Ÿ˜„ Alt du trenger å gjøre er å dele ditt Crazy Face (f.eks hvor du spiser noe surt/ikke klarer å holde maska) med oss i kommentarfeltet. Premien trekkes 30.05: Golden Circle billetter med afterparty + overnatting for to personer. Lykke til! ๐Ÿ‘๐Ÿผ