Ahlgrens bilar Original

I herrens år 1953, rullet under stort hemmelighold, den første serieproduserte Ahlgrens bil ut av fabrikken i Gävle.

EAN-kode: 7 310350 109906

Næringsinnhold 100 g
energi 1475 kJ / 350 kcal
fett 0.2 g
hvorav mettet fett 0.2 g
karbohydrat 83 g
sukkerarter 57 g
Protein 4.4 g
salt 0.01 g
fiber 0 g
vitamin C 0 mg

Innholdsfortegnelse

glukosesirup, sukker, stivelse, gelatine, invertsukkersirup, syre (e270), kokosolie, aromaer, overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks), farve-/fargestoffer (e141, e120).

Allergener

Sortiment

Ahlgrens biler
Vi ønsker alle Ahlgrens Bil-eiere en fantastisk bilsommer!☀️☀️☀️ PS: Kjør pent, og ikke gå tom for deilige skumbiler i baksetet(eller forsetet) 🚗😎
Ahlgrens biler
Tiden er inne for ny konkurranse!! Legg igjen en sommerhilsen til Ahlgrens-gjengen så er du med i trekningen. En tilfeldig vinner får solbriller fra Oakley og 1 kg med Ahlgrens Biler i premie!! :)
Ahlgrens biler
Har du smakt nyheten Ahlgrens Biler A16? Hvilken er din favoritt? :)
Ahlgrens biler
Wroom. Good news fra Ahlgrens Biler! Visste du at nå er det enda flere biler i hver pose? Posen med Norges MEST kjøpte bil har økt fra 125g til 160g. Enjoy!
Ahlgrens biler
Nyhet! Ahlgrens Biler Modell A16 med nye deilige smaker. Mmmmm :) Har du lyst til å smake? Legg igjen en kommentar så kanskje du er heldig ;)
Ahlgrens biler
God påske, alle sammen 😊 Kjør pent!🚙 Hilsen Ahlgrens Biler
Ahlgrens biler
Tid for ny konkurranse!! :) Vil du vinne kinobilletter til Fast&Furious 8, og så klart noen poser med Ahlgrens Biler til filmen? Fortell oss hvem du vil ha med deg, så har du med i trekningen! Lykke til :)
Ahlgrens biler
Lysere tider i sikte :) Natt til søndag 26.mars skal klokken stilles en time frem. Kjenner du noen som trenger en liten påminnelse, kanskje? ;)
Ahlgrens biler
I dag er den internasjonale kvinnedagen! :) Kjenner du en kvinne som fortjener en belønning? Vi har noen poser som vi vil dele med dere!
Ahlgrens biler
Konkurranse! Hvor mange biler ser du? :) Vinn One-foot ski og masse Ahlgrens Biler.
Ahlgrens biler
Har du lyst til å feire Valentines Day med en god, myk og trofast bil som aldri klager eller er skuffet over deg? Legg igjen en kommentar så er du med i trekningen av et par poser :)
Ahlgrens biler
Kjenner du noen som har tatt førerkortet i det siste? Tenk å kunne overraske den heldige med denne fine kaken :) Husk at Ahlgrens Biler er perfekt som kakepynt :)
Ahlgrens biler
Neida, du kan selvsagt spise Ahlgrens Biler når som helst, hele året! 😉
Ahlgrens biler
Tror du Norge kjører over Russland i kveld? Tipp resultatet og vær med i trekningen av noen poser biler :D Lik og del gjerne!
Ahlgrens biler
Til: Deg! :) Fra: Alle oss i Ahlgrens Biler! :)
Ahlgrens biler
Har du lyst til å få noen deilige Ahlgrens Biler gjennom pipa før jul? Kommenter, og bli med i trekningen av et par poser. ( PS: Det kaaan være de blir levert i posten og ikke gjennom pipa;) )
Ahlgrens biler
Skal du kjøpe juletre i helgen kanskje? Ahlgrens Biler er den perfekte grantransporten. Kommenter 🎄 for å bli med i trekningen av et par poser velsmakende biler :)
Ahlgrens biler
Har du en venn som du vil glede i førjulstiden? Vi deler ut et par poser med smakfulle biler til 5 av dere som kommenterer :) Ta vare på de du er glad i!
Ahlgrens biler
Ahlgrens biler
Syntes du dette klistremerket var kult? Legg igjen en "tommel opp" i kommentarfeltet så er du med i trekningen av et par klistremerker og noen smakfulle biler. Lik og del gjerne :)